ΠΑΣΥΝΜ: Διορισμός Σωτηρούλλας Γλυκύ ως Συμβούλου στον Ευρωπαϊκό Σύνδ. Νοσηλευτών Νεφρολογίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών ενημερώνει για το διορισμό της Σωτηρούλλας Κ. Γλυκύ και προέδρου του Τομέα Νοσηλευτών Νεφρολογικής Νοσηλευτικής ως Συμβούλου Περιτοναϊκής Κάθαρσης, του Οργανισμού EDTNA/ERCA (European Dialysis and Transplant Nurses Association/European Renal Care Association).

Οι Σύμβουλοι της EDTNA/ERCA μοιράζονται το ίδιο σκεπτικό, την επιθυμία και τη δέσμευση να προωθήσουν υψηλά πρότυπα νεφρολογικής φροντίδας μέσω τεκμηριωμένης πρακτικής, εκπαίδευσης και έρευνας.

Η θέση του Συμβούλου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εγγεγραμμένους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται στο περιβάλλον της νεφρολογίας, να συνεργαστούν μοιράζοντας την εμπειρία τους με ανοιχτό, αποτελεσματικό και δομημένο τρόπο.

Οι Σύμβουλοι της EDTNA/ERCA απασχολούνται στους τομείς: Χρόνιας Νεφρικής Νόσου, Εκπαίδευσης, Αιμοκάθαρσης, Διατροφής, Παιδιατρικής Νεφρολογίας, Περιτοναϊκής Κάθαρσης και Ψυχολογικής Φροντίδας.

Συγχαίρουμε την κ. Γλυκύ για το έργο που καλείται να αναλάβει σημειώνοντας την τιμή που αποτελεί για την Κύπρο ο διορισμός της.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2500