ΠΑΣΥΝΜ: Βράβευση Έλενας Νικολαΐδου «The DAISY Award For Extraordinary Nurses»


Mε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΥΝΜ αναφέρει: 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει για την βράβευση της συναδέλφου Έλενας Νικολαΐδου (Προέδρου Τομέα Κοινοτικής Νοσηλευτικής – ΠΑΣΥΝΜ) με το βραβείο “The DAISY Award For Extraordinary Nurses από το DAISYFoundation™.

Το βραβείο δίνεται εις μνήμη του J. Patrick Barnes μέσω του ιδρύματος σε ένδειξη εκτίμησης της οικογένειας για την επιδέξια και συμπονετική φροντίδα που είχε ο Patrick από τους/τις νοσηλεύτριες/τες κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, που διήρκησε οκτώ εβδομάδες. Μέσω αυτού του βραβείου, το DaisyFoundation τιμά την υπεράνθρωπη δουλειά που κάνουν οι νοσηλευτές/τριες για ασθενείς/πελάτες και οικογένειες στη καθημερινή νοσηλευτική πρακτική.

H συνάδελφος Νικολαΐδου προτάθηκε για βράβευση από τον οργανισμό International Home Care Nurses Organisationμε εισήγηση της Δρος Χριστιάνας Κούτα για τη συνεισφορά της στα νοσηλευτικά δρώμενα της κατ΄οίκον νοσηλείας.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει διαδικτυακά με τη συμμετοχή και εκπροσώπηση των πιο πάνω οργανισμών και φορέων και θα λάβει χώρα στις 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 5.00 μ.μ. (Κύπρος) και ώρα 10 π.μ (ΗΠΑ).

Η τελετή θα είναι προσβάσιμη από:

https://us06web.zoom.us/j/85655998435?pwd=ZVlpcEM0MW03T2JWOXpYcmlMUU52UT09




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











715