Εκδηλώσεις και Ημερίδα Τομέα Νοσηλευτών Νεφρολογίας ΠΑΣΥΝΜ


Ο ΤΟΝΟΝΕ/ΠΑΣΥΝΜ, στα πλαίσια της  Παγκόσμιας Εβδομάδας του Νεφρού, συνδιοργάνωσε την 9η Μαίου σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών, τον Τομέα Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με μεγάλη επιτυχία, εκδηλώσεις για ενημέρωση του κοινού για την Υγεία των Νεφρών, σε όλα τα Mall της Κύπρου. Τις εκδηλώσεις αυτές, στήριξαν οι φοιτητές του προγράμματος ειδικότητας Νεφρολογικής Νοσηλευτικής.

Επίσης με πολύ μεγάλη επιτυχία και καθολική συμμετοχή των Επαγγελματιών Υγείας, ο ΤΟΝΟΝΕ/ΠΑΣΥΝΜ,  στις 12 Μαρτίου 2023, πραγματοποίησε τη 15η Επιστημονική Ημερίδα του, στο Πολυδύναμο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν εισηγήσεις που αφορούν στη  σύγχρονη Νεφρολογική Νοσηλευτική και τη φροντίδα των ατόμων που πάσχουν από τη Νόσο των Νεφρών. Οι ομιλητές που παρουσίασαν θέματα υψηλού επιστημονικού επιπέδου, ήταν εκπροσώποι του ακαδημαϊκού και επιστημονικού χώρου, τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού. Παρουσιάστηκε επίσης και θέμα βιωματικού περιεχομένου, από άτομο που νόσησε με τη Νόσο των Νεφρών.

Με τις φετινές του δράσεις ο ΤΟΝΟΝΕ/ΠΑΣΥΝΜ, συνέβαλε για άλλη μια φορά, στην ενημέρωση και τη πρόληψη της Νόσου των Νεφρών, μέσω της προσφοράς και της διάχυσης της σύγχρονης και αντικειμενικής επιστημονικής γνώσης.

Εκ Μέρους του ΤΟΝΟΝΕ/ΠΑΣΥΝΜ

ΣΩΤΗΡΟΥΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΚΥ

RN, DN, CTN, BSc, MSc, PhD (cd) 

Πρόεδρος Τομέα Νοσηλευτών Νεφρολογίας/Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών

PD Consultant EDTNA/ERCA




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











632