Άρχισε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιαναισθησιολογικής Φροντίδας


Θέμα είναι: «Εφαρμογή δεξιοτήτων από το αναισθησιολογικό τμήμα στο ΤΕΠ, στη ΜΕΘ και στις κλινικές Covid-19”.

Η Ελληνική Περιαναισθησιολογική Εταιρία διοργανώνει  το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιαναισθησιολογικής Φροντίδας, το οποίο διεξάγεται διαδικτυακά από τις 16-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Το θέμα του συνεδρίου είναι: «Εφαρμογή δεξιοτήτων από το αναισθησιολογικό τμήμα στο ΤΕΠ, στη ΜΕΘ και στις κλινικές Covid-19”. Οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από καταξιωμένους επαγγελματίες υγείας στο πεδίο της περιαναισθησιολογικής φροντίδας.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμός Νοσηλευτών και Μαιών ενεθάρρυνε την εγγραφή και παρακολούθηση του πιο πάνω συνεδρίου σε όλους τους νοσηλευτές μέλη του οι οποίοι επιλέγηκαν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νοσηλευτικής Αναισθησιολογίας (το οποίο διοργανώνεται από τον τομέα εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών διάρκειας ενός έτους).

Το συνέδριο χαιρέτισε στην εναρκτήρια τελετή ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΝΜ Ιωάννης Λεοντίου. Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχει με σχετική παρουσίαση η Δρ Μελανή Χαραλάμπους από τον τομέα εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΝΜ εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











888