ΠΑΣΥΚΙ: Συμβουλή μας στον ΟΚΥπΥ είναι ν’ αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα


Τα χθεσινά δημοσιεύματα που αφορούν το περιεχόμενο της συνάντησης του Ο.Κ.Υπ.Υ. με τις Συντεχνίες των Ιατρών, εκλαμβάνονται από την ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. ως προσπάθεια εκ μέρους του Ο.Κ.Υπ.Υ. να διαμορφώσει αρνητικό κλίμα για τους Ιατρούς, γεγονός που δεν τον τιμά, αλλά παράλληλα ελλοχεύει ιδιαίτερους κινδύνους.

Μας εκπλήσσει ιδιαίτερα η αναφορά μόνο στο θέμα των ωραρίων, θέμα για το οποίο ούτε ο Ο.Κ.Υπ.Υ. που επιδιώκει την συζήτηση ήταν έτοιμος στο να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Εύλογα τίθεται το ερώτημα προς τι η συγκεκριμένη σπουδή;

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι ο Ο.Κ.Υπ.Υ. παρέλαβε σύστημα απογευματινών εξωτερικών ιατρείων, όπως και χειρουργείων και θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος γιατί το συγκεκριμένο σύστημα έχει τεθεί σε αδράνεια, με προεκτάσεις πρωτίστως στους ασθενείς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα κείμενα των δημοσιευμάτων δεν γράφτηκαν επί συγκεκριμένου σκοπού, αφού δεν αναφέρονται καθόλου στην πραγματικότητα και στα θέματα που συζητήθηκαν, όπως τη μη καταβολή δεδουλευμένων προς τους Ιατρούς, με αποτέλεσμα η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. να αναγκαστεί να καταθέσει προειδοποίηση για μέτρα προς τον Ο.Κ.Υπ.Υ..

Η συμβουλή μας προς τον Ο.Κ.Υπ.Υ. είναι όπως αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα, επιδείξει την απαραίτητη ειλικρίνεια και επικεντρωθεί στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τα Δημόσια Νοσηλευτήρια.

Να αναφέρουμε ότι, "στο τιμόνι του οχήματος του Ο.Κ.Υπ.Υ. δεν βρίσκονται οι Ιατροί".
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
657