ΠΑΣΥΚΙ: Η κατάσταση με υποχρεωτικό κλείσιμο κλινικών είναι πρωτόγνωρη για τα Δημ. Νοσηλευτήρια


«Φτάσαμε στη 10η κατά σειρά παραίτηση Πνευμονολόγου, με αναστολή της λειτουργίας του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γ. Νοσοκομείου Λεμεσού»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει:

«Θέλαμε να πιστεύουμε ότι η κατ' επανάληψη παραδοχή από τον Ο.Κ.Υπ.Υ, ύπαρξης «προσωπικού ασφαλείας» λόγω της σοβαρότατης υποστελέχωσης, θα του έδινε την ευκαιρία επιτέλους να αντιληφθεί τι συμβαίνει.

Δυστυχώς όμως για την κοινωνία μας υπάρχει συνέχεια - φτάσαμε στη 10η κατά σειρά παραίτηση Πνευμονολόγου, με αναστολή της λειτουργίας του Πνευμονολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και με παράλληλο αρνητικό αντίκτυπο στις εναπομείναντες υποστελεχωμένες Πνευμονολογικές Κλινικές στα άλλα Νοσοκομεία, καθώς και προς τις υποστελεχωμένες Παθολογικές Κλινικές.

Η σημερινή κατάσταση με υποχρεωτικό κλείσιμο κλινικών είναι πρωτόγνωρη για τα Δημόσια Νοσηλευτήρια. Οι εξελίξεις αυτές είχαν προβλεφθεί από την ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι και οι αρμόδιοι έχουν κατεπανάληψη προειδοποιηθεί αλλά επιλέγουν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις για ανάσχεση της φυγής. Αλοίμονο γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή των όσων έπονται.

Ως εκ τούτου η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι ενημερώνει άπαντες και παράλληλα θέτει έκαστον προ των ευθυνών του για την κατάσταση που έχουν περιέλθει υπηρεσίες των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1633