ΠΑΣΥΚΙ: Δημόσια προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού Ιατρού


Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι με ανακοίνωσή της «καταγγέλλει και ταυτόχρονα καταδικάζει, δημόσια προσπάθεια φίμωσης καθώς και εκφοβισμού Ιατρού μέλους της από τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Ο.Κ.Υπ.Υ.

Η αψυχολόγητη αυτή ενέργεια έλαβε δράση μετά τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους μας σε ραδιοφωνική εκπομπή ως προσκεκλημένος της και η οποία ακολούθησε την εκφώνηση επίσημης ομιλίας εκ μέρους του ιδίου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας και της Έντιμης Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, την 7η Μαρτίου 2023.

Διαφαίνεται ότι κάποιες εκ των τοποθετήσεων ενόχλησαν, χάλασαν την ιδιαίτερη προσπάθεια οικοδόμησης θετικής επικοινωνιακής εικόνας σε σχέση με τη διαχείριση των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων από τον Ο.Κ.Υπ.Υ.

Η επιλεκτική και κατά το δοκούν χρήση νομοθεσιών καθώς και κανονισμών δεν μπορεί να αποκρύψει πλέον τα συσσωρευμένα προβλήματα που ταλανίζουν τα Δημόσια Νοσηλευτήρια, η πηγή των οποίων έγκειται στο διοικητικό μοντέλο που εφαρμόζεται μέσω του Ο.Κ.Υπ.Υ.

Τα χρονικά περιθώρια για βιώσιμα Δημόσια Νοσηλευτήρια στενεύουν και αναμένουμε από τους διοικούντες του Ο.Κ.Υπ.Υ να επιδείξουν τις ικανότητες και το θάρρος τους στην διεκδίκηση του ρόλου και του χαρακτήρα των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων εντός του ΓεΣΥ και όχι στην ανάλωση δυνάμεων που στοχεύουν Ιατρούς».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











432