Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, απαντά η ΠΑΣΥΚΙ στην ΟΣΑΚ


«Η τοποθέτηση της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι είναι συνειδητή και ψύχραιμη αντίδραση στον συνεχή λίβελο κατά των ιατρών του Δημοσίου».

Η ΠΑΣΥΚΙ, με νέα ανακοίνωσή της σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωσης της ΟΣΑΚ αναφέρει:

«Πανικός από τον Πάνα, τον μυθικό αγροτικό θεό της Αρκαδίας, προστάτη των βοσκών. Πανικός είναι ο φόβος, η ταραχή, ο τρόμος. Ο πανικός παραλύει την λογική και οδηγεί τον άνθρωπο σε καταστάσεις που δεν ελέγχει. Είναι καλό να γνωρίζει η ΟΣΑΚ την ετυμολογία των λέξεων που χρησιμοποιεί στις ανακοινώσεις διότι η τοποθέτηση της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι είναι συνειδητή και ψύχραιμη αντίδραση στον συνεχή λίβελο κατά των ιατρών του Δημοσίου.

Επιπλέον οι εκ του πανικού προερχόμενες ανακοινώσεις εμπεριέχουν στοιχεία.

παραδοξότητας, όπως όταν στο ίδιο κείμενο συνυπάρχουν η παραδοχή του γεγονότος «μη κατοχής των απαιτούμενων γνώσεων για να αξιολογούν Ιατρούς» αλλά ταυτόχρονα να καταγράφουν ιδιαίτερα προσβλητικές φράσεις «χαμηλού επιπέδου Ιατροί», «όσοι ασκούν χαμηλού επιπέδου ιατρική», «ανεπαρκείς». Και όλα αυτά στη βάση μόνο πληροφοριών και καταγγελιών! Ούτε λόγος για διερεύνηση. Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις.

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τους ιατρούς του Δημοσίου Τομέα είτε είναι μόνιμοι, έκτακτοι ή συμβασιούχοι από τις αήθεις και αισχρές επιθέσεις από όπου και αν προέρχονται και όποιους και αν εξυπηρετούν. Την εμπειρογνωμοσύνη και τον επαγγελματισμό των ιατρών του Δημοσίου δεν θυμόμαστε να αμφισβήτησε κανένας κατά την πρώτη φάση της πανδημίας.

Ο Ο.Κ.Υπ.Υ θα πρέπει οπωσδήποτε να αποστείλει ευχαριστήρια επιστολή στους αγαπητούς φίλους της ΟΣΑΚ για την δωρεάν διαφήμιση των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων»
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
2102