Η ΠΑΣΥΚΙ εξήγγειλε τρίωρη στάση εργασίας στα ΤΑΕΠ Παγκύπρια


«Οι Ιατροί των ΤΑΕΠ αναγκάζονται να εργάζονται πλέον του ωραρίου εργασίας τους χωρίς μιας μέρας ξεκούρασης και στις πλείστες των περιπτώσεων 12 με 18 ώρες ημερησίως».

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι με ανακοίνωση της ενημερώνει για τρίωρη στάση εργασίας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων (ΤΑΕΠ) Παγκύπρια, τη Τρίτη 05 Ιουλίου 2022 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 π.μ..

«Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τα ΤΑΕΠ σε όλα τα Δημόσια Νοσηλευτήρια με κυριότερο τη σοβαρή υποστελέχωση των τελευταίων μηνών. Είναι πλέον αδύνατη η ασφαλής λειτουργία των τμημάτων των ΤΑΕΠ με την υφιστάμενη υποστελέχωση και τον επιπλέον φόρτο εργασίας που έχουν οι Ιατροί των τμημάτων με την διεκπεραίωση του φόρτου εργασίας βραχείας νοσηλείας θετικών ασθενών στη νόσο covid- 19».

Οι Ιατροί των ΤΑΕΠ αναγκάζονται να εργάζονται πλέον του ωραρίου εργασίας τους χωρίς μιας μέρας ξεκούρασης και στις πλείστες των περιπτώσεων 12 με 18 ώρες ημερησίως.

Κατά τη τρίωρη στάση εργασίας στα ΤΑΕΠ των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων θα εξυπηρετούνται ασθενείς ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου κατηγορίας 1 και 2.

Επιτέλους ας αναληφθούν και αποδοθούν ευθύνες εκεί που αρμόζουν».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
711