ΠΑΣΥΚΙ: Στο επόμενο επεισόδιο βίας θα εφαρμοστούν, άμεσα δυναμικά μέτρα


Βρίθουν περιστατικών βίας τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων (ΤΑΕΠ)

Με αφορμή το νέο περιστατικό βίας και άσκησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε ιατρό του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας χθες βράδυ από «ασθενή», η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών ΠΑΣΥΚΙ «καταδικάζει την αποτρόπαια αυτή πράξη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στον συνάδελφο-θύμα αυτού του φαινομένου, επακόλουθου της έλλειψης ή και απουσίας πολιτικής βούλησης για την επίλυση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος, που οδήγησε στα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Δεν μας ικανοποιούν πλέον τα λόγια. Αναμένουμε πράξεις εδώ και τώρα!

Τα Κρατικά Νοσηλευτήρια και οι Λειτουργοί Υγείας θυματοποιούνται και θεωρούνται τα εξιλαστήρια θύματα της όλης κακοδιαχείρισης των Υπηρεσιών Υγείας και των Κρατικών Νοσηλευτηρίων.

Ενημερώνουμε και προειδοποιούμε για τελευταία φορά όλους τους Αρμοδίους, ότι, στο αμέσως επόμενο επεισόδιο βίας κατά των Ιατρών και των υπόλοιπων Λειτουργών Υγείας θα εφαρμοστούν, άμεσα και άνευ άλλης προειδοποίησης ,δυναμικά μέτρα, τα οποία επεξεργάζεται το Δ.Σ της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











310