ΠΑΣΥΚΙ: Βρε αθεόφοβε δημοσιογράφε, για υγεία και ασθενείς μιλάμε!


Η ΠΑΣΥΚΙ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με έντονη δυσαρέσκεια αναγνώσαμε την αήθη προσωπική επίθεση του κου Καλλινίκου προς το πρόεδρο της ΠΑΣΥΚΙ. Δυστυχώς στην Κύπρο κάποιοι νομίζουν ότι γνωρίζουν και έχουν άποψη επί παντός επιστητού και μπορούν να επικρίνουν τους τεχνοκράτες και να παριστάνουν τους ειδήμονες.

Ακόμη και ο υπουργός υγείας παραδέχτηκε δημόσια την προχειρότητα του σχεδιασμού και της εφαρμογής του εν λόγω ιατρείο, εντούτοις ο δημοσιογράφος εκθειάζει τον Υπουργό Υγείας λες και δεν προΐσταται στο συγκεκριμένο υπουργείο λες και όλη την προηγούμενη πεντατετία δεν υπήρχε πρόβλημα στα ΤΑΕΠ και εμφανίστηκε ξαφνικά προ εκλογών και έπρεπε εν μια νυκτί να επιλυθεί!

Γνωρίζετε κε Καλλινίκου ότι οι ιατροί που στελεχώνουν τα ΤΑΕΠ οφείλουν να έχουν ειδική εκπαίδευση συναφή με το αντικείμενο; Γνωρίζετε ότι για να εργαστεί κάποιος στα ΤΑΕΠ απαιτείται πλέον της τεράστιας σωματικής και ψυχικής αντοχής, βαθιά γνώση και εμπειρία στην αντιμετώπιση του επείγοντος;

Γνωρίζετε κε Καλλινίκου ότι ο ιατρός που κλήθηκε για να καλύψει το ιατρείο θα εργάζεται καθημερινά από τις 07:30 μέχρι τις 22:00;

Γνωρίζετε κε Καλλινίκου τι κινδύνους αυτή η σωματική και ψυχική κόπωση του ιατρού εγκυμονεί για τους ασθενείς;

Να λέτε ευτυχώς που κάποιοι συνδικαλιστές σας προστατεύουν από επικίνδυνες πολιτικές κε Καλλινίκου. Μάθετε κε Καλλινίκου ότι επιτυχημένοι οργανισμοί είναι εκείνοι οι οποίοι διαβουλεύονται με τους εργαζόμενους τους. Μάθετε ότι οι ιατροί γνωρίζουν πολύ καλύτερα τα θέματα υγείας από ότι εσείς. Μάθετε ότι ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση συντεχνίας σε θέματα μεταθέσεων και μάθετε επίσης ότι και εμείς φορολογούμενοι πολίτες είμαστε και δεν δεχόμαστε κανένας να προσπαθεί να μας διαβάλει από την θέση που του παρέχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











309