Εργαλεία εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στη μάχη κατά της Πανδημίας


 ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΦΩΚΑRN, CCN, BSc, MSc, PhD*

Η Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από την ευγενική δωρεά της εταιρείας LEAFNET LTD (https://www.leafnet.com.cy) προς τον ΟΚΥΠΥ, έχει αναπτύξει και εμπλουτίζει συνεχώς με εκπαιδευτικό υλικό την Πλατφόρμα Εκπαίδευσης των Επαγγελματιών Υγείας της Κλινικής και έχει καλύψει μέρος των εκπαιδευτικών της αναγκών, όπως αυτές έχουν διαφανεί λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε.

Η παροχή υπηρεσιών αφορά στη φιλοξενία ενός μαθήματος στην πλατφόρμα LEARNIT (www.learnit.com.cy) για περίοδο μέχρι τη λήξη της πανδημίας. 

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού υλικού καθορίζεται από τον Δρα Λάκη Παλάζη, Διευθυντή και την κα Μαρία Φωκά, Κλινική Εκπαιδεύτρια της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Γ. Ν. Λευκωσίας.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει τα ακόλουθα:

1. Εκπαιδευτικό υλικό διαχωρισμένο σε θεματικές ενότητες.

2. Φύλαξη και προβολή σε ασύγχρονο χρόνο: α) παρουσιάσεων σε μορφή power point β) κλινικών κατευθυντήριων οδηγιών και άλλων χρήσιμων εντύπων σε μορφή pdf.

3. Ημερολόγιο διαλέξεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

4. Οπτικογραφημένη ημερίδα Εντατικής θεραπείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πλατφόρμα δικαίωμα πρόσβασης, μετά από εγγραφή, έχουν όλοι οι επαγγελματίες υγείας που εργάζονται μόνιμα ή έκτακτα στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας (ΜΕΘ 1, ΜΕΘ 2, ΜΕΘ 3, ΜΕΘ 4).

Θα θέλαμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε την εταιρεία LEAFNET LTD για την τόσο πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχει δωρεάν και για την πρόσφατη αύξηση του αριθμού συμμετεχόντων για να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες λόγω του 4ου κύματος της πανδημίας

Ευχαριστούμε θερμά όλους για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο σε όλους μας!

*Κλινική Εκπαιδεύτρια

Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

fokamaria1@gmail.com

00357 22603863

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1791