Σεμινάριο/συζήτηση Καθ. Λοΐζου Γ. Λοΐζου: «Το στρες και οι επιδράσεις του στην υγεία μας»


Το στρες έγινε μάστιγα για τους περισσότερους ανθρώπους στην εποχή μας. Δεν θα υπήρχαμε, εάν δεν είχαμε το στρες. Ζωή χωρίς στρες δεν γίνεται. Ωστόσο, το στρες μπορεί να είναι το άρωμα της ζωής ή το φιλί του θανάτου.

Γιατί το στρες μπορεί να μάς βλάπτει και μπορεί να μας οδηγεί σε απίστευτα δύσκολες περιπέτειες;

Πώς μπορούμε να κάνουμε το στρες φίλο μας και ωφέλιμο για μας, παρά να το αφήνουμε να μας καταστρέφει;

Για να απαντήσουμε στα καίρια και δύσκολα αυτά ερωτήματα και για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες και εισηγήσεις, διοργανώνουμε το σεμινάριο/συζήτηση «Το στρες και οι επιδράσεις του στην υγεία μας» την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στο Cine Studio, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ώρα 18:30 έως 20:30.

Το σεμινάριο είναι το 5ο που διοργανώνεται από τον Απρίλιο του 2022, που άρχισε η εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού, των ασθενών και των επαγγελματιών της υγείας από την ομάδα εργασίας γιατρών και άλλων ειδικών του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA).   

Σίγουρα κατά τη συζήτηση, που θα ακολουθήσει τις σύντομες αλλά περιεκτικές παρουσιάσεις των ειδικών μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απαντήσουμε ερωτήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις. Είμαι βέβαιος, ότι τα αποτελέσματα θα είναι ωφέλιμα και καρποφόρα για τους συμμετέχοντες. 

Εντός των ημερών το τελικό πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθηγητής Λοΐζος Γ. Λοΐζου
Πρόεδρος Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία
Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας
Παιδίατρος, Παιδογκολόγος-Παιδοαιματολόγος
τ. Διευθυντής Παιδογκολογικής – Παιδοαιματολογικής Κλινικής
Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, Λευκωσία




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











661