9o Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο ΚΕΝ Πανεπιστημίου Κυπρου


Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης (ΚΕΝ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, προσκαλεί το ευρύ κοινό στο 9ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα, «Πρόοδος στη Μεθοδολογία της Νευροεπιστήμης» - "Advances in Research Mehtodologiesin Neuroscience", που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019, μεταξύ των ωρών 09:00 - 15:00. Το Επιστημονικό Συνέδριο γίνεται σε συνεργασία με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Νeo-Prism-C”, το οποίο συντονίζει το ΚΕΝ, και θα πραγματοποιηθεί στην αμφιθεατρική αίθουσα Β108, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Στο Συνέδριο θα απευθύνουν ομιλίες διακεκριμένοι επιστήμονες. Οι παρουσιάσεις στο Συνέδριο εστιάζονται σε θέματα σχετικά με τη μεθοδολογία της έρευνας στις νευροεπιστήμες καθώς και στη μελέτη της δομής και λειτουργίας του εγκεφάλου με έμφαση τις αναπτυξιακές διαταραχές. Οι ομιλητές του Συνεδρίου προέρχονται από τις ΗΠΑ (NIH-NIMH, και Nationwide Hospital) και Ουγγαρία. Θα παρουσιαστούν, επίσης, ερευνητικές δράσεις μελών του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και εργασίες από άλλα ερευνητικά ιδρύματα, οργανισμούς και πανεπιστήμια εντός και εκτός Κύπρου.  

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε ερευνητές και σπουδαστές που επιθυμούν να εξοικειωθούν με θέματα της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμης.

Βασικός στόχος του Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου του ΚΕΝ, είναι να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς και δικτύωσης προς την επιστημονική κοινότητα της Κύπρου, συμβάλλοντας παράλληλα στην κατάκτηση  γνώσεων για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη μελέτη του ανθρώπινου εγκεφάλου και τη σχέση μεταξύ βιολογίας και νοητικών-γνωστικών λειτουργιών και συμπεριφοράς.

To Συνέδριο διεξάγεται σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Με τη λήξη του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα Συμμετοχής.

Οι ομιλίες στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, είναι όμως απαραίτητη η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Για εγγραφές στο 9ο Επιστημονικό Συνέδριο του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στην ιστοσελίδα: www.cancyprus.org ή στο τηλ.: 22895190.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του 9ου Επιστημονικού Συνεδρίου του ΚΕΝ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











676