Παν. Frederick: Επιστημονική Διημερίδα Ειδικά Θέματα και Τεχνολογίες στην Επούλωση Τραυμάτων- Ελκών


ΗΣχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Frederick και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών διοργανώνουν Επιστημονική Διημερίδα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, με θέμα: Ειδικά Θέματα και Τεχνολογίες στην Επούλωση Τραυμάτων και Ελκών.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Επούλωσης Τραυμάτων και Ελκών.

Σκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση και εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας σε ειδικά θέματα και τεχνολογίες που εφαρμόζονται και συμβάλλουν στην επούλωση των τραυμάτων και των ελκών.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα 14/9 θα παρουσιασθούν 15 επιστημονικές διαλέξεις στην αίθουσα εκδηλώσεων Τάσσος Παπαδόπουλος και τη δεύτερη ημέρα 15/9, 3 κλινικά φροντιστήρια στις αίθουσες εργαστηρίων του Τμήματος Νοσηλευτικής από ειδικούς επιστήμονες, από Κύπρο και Ελλάδα, στην επούλωση τραυμάτων και ελκών. Η θεματολογία τόσο των διαλέξεων όσο και των κλινικών φροντιστηρίων περιλαμβάνει τις νεότερες προσεγγίσεις ως προς την Εκτίμηση των Χρόνιων Τραυμάτων και Ελκών και την Tεκμηρίωση της Eκτίμησης στην Πράξη, τη Xρήση Kαινοτόμων Τεχνολογιών στην Επιτάχυνση της Επούλωσης και τις Σύγχρονες Αντιλήψεις στη Θεραπεία Ειδικών Καταστάσεων Υγείας που σχετίζονται με το τραύμα.

Η διημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, αποφοίτους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και θα μοριοδοτηθεί από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ. με Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Προεγγραφές θα γίνονται έως 01/09/2017.

Πληροφορίες / Εγγραφές: κ. Ιωάννη Δημητρακόπουλο (96663929/ hsc.di@frederick.ac.cy) - κ. Αντιγόνη Πατσαλίδου (22394466, sec.pa@frederick.ac.cy)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καθηγήτρια Γουρνή Μαρίτσα – Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής/ Ε - mail: hsc.mag@frederick.ac.cy /Τηλέφωνο: 99109710




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











301