Παν Frederick: Συνδιοργανωτής Διεθνούς Συνεδρίου Nursing–Caring for People in Contemporary Societies


Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ.), το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Επιστημονικό Περιοδικό International Journal of Caring Sciences διοργανώνουν Διεθνές Συνέδριο με θέμα «NursingCaringforPeopleinContemporarySocieties» την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Το συνέδριο αποσκοπεί στην ενημέρωση επαγγελματιών υγείας και φοιτητών, αναφορικά με τα νεότερα δεδομένα στην παροχή φροντίδας στις σύγχρονες κοινωνίες.

Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες υγείας έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν ως ομιλητές, να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Οι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες υγείας προέρχονται από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Νορβηγία, την Αυστρία και τον Λίβανο και θα παρουσιάσουν 28 επιστημονικές εισηγήσεις, 2 στρογγυλές τράπεζες και πέραν των 100 ελεύθερων ανακοινώσεων και αναρτημένων εκθεμάτων (e-posters).

Το συνέδριο θα μοριοδοτηθεί από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ. με Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











393