Παμπορίδης: Όσοι νοσηλευτές δεν συνεργαστούν θα παραπέμπονται στην Αστυνομία


Ο υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης σε δηλώσεις του στη Βουλή προειδοποίησε ότι «όσοι νοσηλευτές δεν συνεργαστούν στις περιπτώσεις που εργάζονται ως προσωπικό ασφαλείας, θα παραπέμπονται στην Αστυνομία».

Ο κ. Παμπορίδης σημείωσε ότι «είναι σεβαστό το δικαίωμα της απεργίας, όμως την ώρα που δρομολογούνται κοσμοϊστορικές αλλαγές στο τομέα της υγείας, με λύπη διαπιστώνω ότι οι νοσηλευτές δεν προσέρχονται σε διάλογο με όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Θα ήταν ευχής έργου να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές σ’ αυτή την προσπάθεια».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτήρια ο κ. Παμπορίδης είπε: «Μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν προβλήματα. Τα νοσοκομεία λειτουργούν μόνο για έκτακτα περιστατικά ενώ αναβλήθηκαν προγραμματισμένες επεμβάσεις. Όσο περνούν οι μέρες, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Υπάρχουν και περιστατικά που παραπέμπονται στον Ιδιωτικό Τομέα. Δεν τέθηκαν σε κίνδυνο ζωές ασθενών».

Καταλήγοντας προειδοποίησε ότι «όσοι νοσηλευτές δεν συνεργαστούν στις περιπτώσεις που εργάζονται ως προσωπικό ασφαλείας, θα παραπέμπονται στην Αστυνομία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











195