Πραγματοποιήθηκε το 2ο Παγκύπριο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 11 και 12 Μαρτίου 2023, το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας, που διοργανώθηκε από τη Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου στη Λεμεσό.

Στο συνέδριο συμμετείχαν με παρουσιάσεις ομιλητές από την Ελλάδα, την Αγγλία και την Κύπρο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία, τόσο σε κλινικό όσο και σε επεμβατικό επίπεδο, στη θεματολογία των ιδιοπαθών φλεγμονωδών νοσημάτων του εντέρου καθώς και στα νοσήματα του ανώτερου πεπτικού και χοληφόρων.


Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των 70 και πλέον παρευρισκόμενων ιατρών που συμμετείχαν στο συνέδριο, το οποίο ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία για ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας.

Στα πλαίσια του συνεδρίου η Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου, ανακήρυξε σε επίτιμο της Πρόεδρο τον Χρυσόστομο Κλώνη, ενώ τίμησε για τη διαχρονική προσφορά τους στη Γαστρεντερολογία στην Κύπρο, τους Χρυσόστομο Κλώνη, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιώργο Παυλίδη, σε μια λιτή τελετή κατά την οποία ο Πρόεδρος της ΓΕΚ Δρ Ανδρέας Ευγενίου, παρέδωσε στους τιμώμενους αναμνηστικές πλακέτες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1071