ΠαΣΣΠ: Ικανοποίηση για τις ενέργειες της δρος Χρ. Γιαννάκη στη Γερμανία


Με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων, εκφράζει την ικανοποίησή της για τις ενέργειες που πραγματοποιεί το Υπουργείο Υγείας προς όφελος των συμπατριωτών μας με σπάνια νοσήματα.

Σύμφωνα με την ανακοινωση: 

«Ιδιαίτερη ευχαρίστηση μας προκαλούν ενέργειες όπως το πρόσφατο ταξίδι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Δρος Χριστίνας Γιαννάκη, στην Γερμανία όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τις Διευθυντικές ομάδες Ιατρικών Κέντρων, Ευρωπαϊκών Κέντρων Αριστείας και Πανεπιστημιακών Κλινικών που συνεργάζονται με το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου.

Ήδη όπως έχουμε πληροφορηθεί, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της κας Γιαννάκη υπογράφηκαν νέες ή και επεκτάθηκαν υφιστάμενες συμφωνίες, σε σχέση με την αποστολή ασθενών, την εκπαίδευση προσωπικού και την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης, με διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά ιδρύματα της Γερμανίας.

Χαιρετίζουμε την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας προς τέτοιου είδους προσπάθειες οι οποίες αποφέρουν τεράστια οφέλη πρωτίστως προς την κοινότητα των ασθενών και την κοινότητα των επαγγελματιών υγείας.

Σαν Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Γιαννάκη και όλη την ομάδα του Τομέα Επιδότησης Ασθενών, ενώ αναμένουμε και στο μέλλον ανάλογες δράσεις από το Υπουργείο Υγείας προς αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











609