Η ΠΕΚ καταγγέλει ανάρμοστη και ανήθικη υβριστική επίθεση κατά του προέδρου της


Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου (ΠΕΚ) με ανακοίνωση της "εκφράζει πλήρη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση στον Πρόεδρο της Δρ Μιχάλη Αναστασιάδη αλλά και σε όποιον συνάδελφο έχει βρεθεί στο στόχαστρο υβριστικών επιθέσεων από πρόσωπα που εναντιώνονται στις επίσημες θέσεις της Εταιρείας μας.

Η εξύβριση που υπέστη ο Πρόεδρος της ΠΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την επιστημονική του τοποθέτηση σε τηλεοπτικό σταθμό και η οποία αποσκοπούσε στην ενημέρωση του κοινού για τους εμβολιασμούς παιδιών κατά της νόσου Covid-19, ήταν ανάρμοστη, ανήθικη και πέρα από κάθε όριο ευπρεπούς έκφρασης αντίθετης άποψης.

Δηλώνουμε την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό μας για την συγκεκριμένη ανάρτηση που στοχοποιεί και διαβάλλει όχι μόνο τον Πρόεδρο της ΠΕΚ προσωπικά αλλά και ολόκληρη την Παιδιατρική κοινότητα ως επιστημονικό και επαγγελματικό σώμα. Τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες δυστυχώς εκδηλώθηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν εναντίον άλλων μελών μας, δεν είναι ανεκτές και προσβάλλουν το πολιτισμικό επίπεδο του κοινωνικού μας συνόλου.

Η Παιδιατρική Εταιρεία καταδικάζει τέτοιου είδους απαράδεκτες αντιδράσεις και δηλώνει κατηγορηματικά ότι παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη στον ύψιστο ρόλο της που είναι η προστασία της υγείας και ευημερίας των παιδιών".




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











897