Η GSK και ο ΠΙΣ ενώνουν δυνάμεις, για να μείνουμε ασφαλείς


 Με ανακοινωση του ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος αναφέρει:

  «Είναι κοινή διαπίστωση όλων ότι η περίοδος που διανύουμε, της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω της πανδημίας, είναι καθοριστική, για την προστασία της δημόσιας υγείας από ένα ενδεχόμενο δεύτερο κύμα του Covid-19.

Η πιστή και σχολαστική εφαρμογή των μέτρων που συνοδεύουν την σταδιακή άρση των περιορισμών, αποτελούν μια νέα κανονικότητα την οποία οφείλουμε να τηρήσουμε με ευλάβεια. Η επαναλειτουργία ως προς την εξέταση και ψυχρών περιστατικών των ιατρείων των μελών μας, δημιουργεί τεράστιες ανάγκες στήριξης τους ως προς την εξασφάλιση επαρκούς και πλήρους ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού.

Η έμπρακτη στήριξη της εταιρείας GSK στην προσπάθεια τήρησης των μέτρων προστασίας της ιατρικής κοινότητας και κατά συνέπεια των ασθενών τους, είναι εξέχουσας σημασίας.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, αναγνωρίζει το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της GSK και ιδιαίτερα τις ευαισθησίες της εταιρείας σε ότι αφορά τα ζητήματα υγείας και χαιρετίζει την έμπρακτη της συμβολή στις προσπάθειες του ΠΙΣ να στηρίξει και να προστατεύσει ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και κατά συνέπεια τους ασθενείς που υποδέχονται στα ιατρεία τους.  

Αυτό για εμάς αποτελεί ύψιστη υποχρέωση και καθήκον μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











599