Ευχαριστίες ΠΙΣ στη Medochemie και στη Novagem


Με ανακοινώσεις του ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στη Medochemie και στη Novagem.

Ο ΠΙΣ ευχαριστεί την Medochemie για την έμπρακτη συμβολή της στη μάχη κατά της πανδημίας Covid-19

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος και η ιατρική οικογένεια της Κύπρου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη γενναιόδωρη προσφορά της Medochemie, ως προς την εξασφάλιση επαρκούς και ολοκληρωμένου εξοπλισμού προστασίας και ασφάλειας, στον αγώνα αντιμετώπισης της εξελισσόμενης πανδημίας Covid-19.

Η στήριξη της Medochemie αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει όλους στην εταιρεία. Ταυτόχρονα, η προσφορά δείχνει μια ανθρώπινη προσέγγιση, ιδιαίτερα σε καιρούς κατά τους οποίους η υγεία πολιτών και επαγγελματιών υγείας δοκιμάζεται σκληρά.

Στόχος της πρωτοβουλίας του ΠΙΣ είναι να στηρίξει και να προστατεύσει με κάθε δυνατό τρόπο, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, της πρώτης γραμμής.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος ευχαριστεί την εταιρεία και στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε.

Ο ΠΙΣ ευχαριστεί την εταιρεία Novagem για την ευγενή της δωρεά ως προς την εξασφάλιση εξοπλισμού προστασίας και ασφάλειας ιατρών

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Novagem, για την αναγνώριση της δύσκολης και επικίνδυνης μάχης που καθημερινά η Ιατρική Κοινότητα δίνει, στην προσπάθεια της να διαχειριστεί, να αντιμετωπίσει και ν' αναχαιτίσει την εξελισσόμενη πανδημία Covid-19.

Η πρωτοβουλία της Novagem αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης της εταιρείας, όχι μόνο ως προς την επιστημονική στήριξη αλλά και ως προς την κοινωνική της αποστολή.

Τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν τεράστια σημασία, καθότι ο επαρκής και πλήρης εξοπλισμός προστασίας και ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας της πρώτης γραμμής, αποτελεί κλειδί στην προφύλαξη όχι μόνο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού αλλά και ευρύτερα της υγείας των πολιτών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











773