Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου: Είμαι υπερήφανος για την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς


Με πασχαλινό μήνυμα του ο πρόεδρος του ΠΙΣ Δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου αναφέρει:

«Το μήνυμα της Ανάστασης, είναι μήνυμα ζωής. Είναι το μήνυμα της νίκης της ζωής επί του θανάτου.

Την ανθρώπινη ζωή προασπίζονται καθημερινά οι χιλιάδες των ιατρών οι οποίοι τον τελευταίο χρόνο ρίχνονται σε μία σκληρή μάχη εναντίον της πανδημίας SARS-COV 2.

Ιατροί του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα, ιατροί της πρώτης γραμμής, άλλοι στις εντατικές και στις μονάδες αυξημένης φροντίδας, ιατροί στα επείγοντα και σε όλες τις βαθμίδες και τμήματα των υπηρεσιών υγείας και άλλοι στα ιατρεία τους.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, με κύριο γνώμονα τον άνθρωπο και την επιστήμη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει επιφέρει η συνεχιζόμενη πανδημία είναι ισχυρά παρών προσφέροντας αμέριστη στήριξη στα μέλη του αλλά και τα μέγιστα στην κοινωνία με στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων και την καλύτερη δυνατή κλινική αντιμετώπιση των ασθενών.

Ο ιατρός πρέπει να έχει τη θέση που του αξίζει, με σεβασμό στην επιστημονική του αξιοπρέπεια και με διασφάλιση των εργαλείων που χρειάζεται για να μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα του και να παρέχει ότι πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον Κύπριο πολίτη.

Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και όλους υγεία, ψυχικό σθένος και κουράγιο ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία έχοντας μάθει όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται, διασφαλίζοντας ποιοτική υγεία στον ασθενή και επιστημονική αξιοπρέπεια στον ιατρό.

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει, χωρίς καμία διάκριση τα μέλη της ιατρικής κοινότητας της Κύπρου και είναι δίπλα σας.

Προσωπικά είμαι πραγματικά υπερήφανος για την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς.  

Καλή Ανάσταση!»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1281