Ελένη Πιέρα: Παρατηρείται καθυστέρηση στην παράδοση φαρμάκων από τις αποθήκες


Καθυστέρηση στην παράδοση φαρμάκων από τις αποθήκες παρατηρούν οι Φαρμακοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν ότι αυτό δυσκολεύει το έργο τους, χωρίς όμως να προκαλεί μεγάλη έλλειψη φαρμάκων στους ασθενείς Όπως είπε η Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου Ελένη Πιέρα στο ΚΥΠΕ, «η εφοδιαστική αλυσίδα τηρείται όχι κανονικά αλλά έχει μια καθυστέρηση από τις αποθήκες στο να προμηθεύσουν τα φαρμακεία με φάρμακα».

Ενώ προμηθευόμαστε την ίδια ημέρα τα φάρμακα, αναφέρει η κ. Πιέρα, τώρα παρατηρείται το φαινόμενο κάποιες αποθήκες να χρειάζονται μέχρι και 48 ώρες για να μας προμηθεύσουν τα φάρμακα, τα οποία έχουμε παραγγείλει λόγω του ότι εργάζονται με μειωμένο προσωπικό. Τόνισε την ανάγκη, να υπάρχει ένας καλύτερος προγραμματισμός. «Δυσκολεύει αυτό το πράγμα, αλλά δεν παρατηρείται σοβαρή έλλειψη φαρμάκων», επεσήμανε.

Προσπαθούμε, αναφέρει, να προβαίνουμε στις παραγγελίες μας έγκαιρα και να διαχειριζόμαστε το στοκ μας με ένα καλύτερο τρόπο, με στόχο να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες.  «Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα και να μην δημιουργούνται ελλείψεις και να εξυπηρετείται απρόσκοπτα ο ασθενής», επισημαίνει

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2937