Ως τη Δευτέρα το μεσημέρι θα δέχεται τροπολογίες για το ΓεΣΥ η Βουλή


Ως τη Δευτέρα, στις 1200 το μεσημέρι, θα δέχονται τροπολογίες οι υπηρεσίες της Βουλής των Αντιπροσώπων από τα κοινοβουλευτικά κόμματα αναφορικά με τα νομοσχέδια και τον κανονισμό του ΓεΣΥ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

Λίγο πριν να ολοκληρωθεί η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Συλλούρης ενημέρωσε το σώμα ότι την προσεχή Παρασκευή, 16 Ιουνίου, 2017 θα απευθύνει ομιλία ενώπιον της Ολομέλειας ο Κύπριος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και διαχείρισης κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

Ενημέρωσε, επίσης, τους Βουλευτές ότι στην ημερήσια διάταξη σύμφωνα με τις αποφάσεις της Βουλής θα περιλαμβάνεται το νομοσχέδιο για το ΓεΣΥ.

Παρακάλεσε τα κοινοβουλευτικά κόμματα αν υπάρχουν οποιεσδήποτε τροπολογίες ή εισηγήσεις αυτές να γίνουν πριν τις 1200 το μεσημέρι της Δευτέρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές τροπολογίες αργότερα.

Το ΓεΣΥ θα είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας ενώ, όπως είπε ο κ. Συλλούρης, θα συζητηθεί ο χρόνος που θέλει το κάθε κόμμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











320