Παν. Παπακυριακού: Ο κορονοϊος κτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιού


Συγκλονιστική ανάρτηση του προσωπικού γιατρού του ΓεΣΥ 

Με συγκλονιστική ανάρτησή του στο FB, o προσωπικός γιατρός του ΓεΣΥ Παναγιώτης Παπακυριακού ανακοινώνει ότι πρώτα η σύζυγος του που εργάζεται στο Νοσοκομείο Πάφου και μετά ο ίδιος έχουν προσβληθεί από κορονοϊό.

Αναφέρει στην ανάρτησή του:   

 «Φίλες και φίλοι , φαίνεται ότι ο κορονοϊός μπήκε για καλά στη ζωή μας. Δυστυχώς κτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιού. Πρώτα η σύζυγος μου, από τον Άγγλο ασθενή του νοσοκομείου και όπως ήταν φυσικό ακολούθησα εγώ. Τα τρία παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά λόγω της συγκατοίκησης θεωρούνται εν δυνάμει θετικά. Είμαι δυνατός και θα ξεπεράσω και αυτή τη δοκιμασία εμένα και των αγαπημένων μου. Είμαι υγιέστατος και θα συνεχίσω να εργάζομαι και να εξυπηρετώ τους ασθενείς μου στο σπίτι μου τηλεφωνικώς. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όμως για επείγοντα περιστατικά ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ προσωρινά και θα καθοδηγώ τους ασθενείς μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει και σύντομα θα είμαι πίσω στο ιατρείο μου.
Ευχαριστώ όλες τις φίλες και τους φίλους, συναδέλφους, γείτονες και ασθενείς μου για την Ηθική αλλά και την έμπρακτη Αγάπη τους. Όσο για τους συναδέλφους που πιστεύουν ότι θα πεθάνω και έσπευσαν να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στους ασθενείς μου, απλά τους ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Σύντομα ξανά ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ»

To Ygeia-News εύχεται στην οικογένεια του Παναγιώτη Παπακυριακού καλή ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα καθήκοντα τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1616