Συλλυπητήρια ΟΚΥπΥ προς την οικογένεια του νοσηλευτή του ΓΝ Αμμοχώστου Γιώργου Κορωνίδη


Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του νοσηλευτή Γιώργου Κορωνίδη, 35 ετών, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, στο Παραλίμνι, εκφράζει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Οργανισμός αναφέρει ότι «ο ΟΚΥπΥ με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε την απροσδόκητη και αιφνιδιαστική απώλεια του Νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, Γιώργου Κορωνίδη».

Προσθέτει ότι «το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό του Οργανισμού, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε ολόψυχα κουράγιο και δύναμη, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να είναι αιώνια η μνήμη του».

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου όταν γυναίκα ηλικίας 36 ετών, κάτοικος Παραλιμνίου, οδηγούσε το όχημα της στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Δερύνειας – Παραλιμνίου.

Ωστόσο σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά η γυναίκα ανέκοψε την πορεία και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση ο Γιώργος Κορωνίδης, ηλικίας 35 ετών κάτοικος Παραλιμνίου.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











508