ΟΚΥπΥ: Η μετακίνηση υπηρεσιών από το παλαιό στο νέο Γ. Νοσ. Λάρνακας θα διευθετηθεί το συντομότερο


Ο ΟΚΥπΥ ενεργεί στη βάση διαδικασιών και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές υπηρεσίες

Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα με τίτλο «Ο Ο.Κ.Υπ.Υ. τουμπάρει το έργο του παλιού Νοσοκομείου Λάρνακας», ο Οργανισμός απορρίπτει κατηγορηματικά ότι υπήρξε εκ μέρους του ολιγωρία και αμέλεια, σε σχέση με τη συμφωνηθείσα μετακίνηση των υπηρεσιών του από το παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ως Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου, ο Ο.Κ.Υπ.Υ. ακολουθεί πιστά τις νενομισμένες διαδικασίες των δημοσίων συμβάσεων και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η μετακίνηση των υπηρεσιών στο Νέο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας να διευθετηθεί το συντομότερο.

Η καθυστέρηση που ενδεχομένως παρατηρήθηκε μέχρι σήμερα δεν εμπεριέχει καμία σκοπιμότητα, αλλά οφείλεται σε παράγοντες που δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα ή στον έλεγχο του Οργανισμού.

Για τον Ο.Κ.Υπ.Υ. η μετακίνηση των συγκεκριμένων Υπηρεσιών και η παράδοση του κτηρίου του παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας στον Δήμο Λάρνακας, ως έχει συμφωνηθεί, παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του και προσβλέπει στη συνεργασία της Τοπικής Αρχής προκειμένου το ταχύτερο δυνατό να υλοποιηθεί.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











311