Eξειδικευμένες επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης στην Νευροχειρουργική Κλινική του Γ. Ν. Λευκωσίας


Με χρήση νέου υπερσύγχρονου εξοπλισμού

Η Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αποτελεί πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης  εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Ήδη απο το 2019 εφαρμόζονται στην κλινική, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για θεραπεία σπονδυλικών παθήσεων που αφορούν την οσφυϊκή, θωρακοοσφυική και την αυχενική χώρα οι οποίες ταλαιπωρούν τους ασθενείς με συμπτωματα οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, ριζοπάθειας σε χερια και πόδια, δυσκολία στην έγερση και την κινητοποίηση. Αυτές οι τεχνικες έχουν τα πλεονεκτήματα του λιγότερου μετεγχειρητικού πόνου, της γρηγορότερης κινητοποίησης, των μικρότερων τομών δέρματος με καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και λιγότερη καταστροφή φυσιολογικών ιστών.

Τελευταίας γενιάς σύστημα Νευροπλοήγησης σπονδυλικής στήλης

 Στη χειρουργική φαρέτρα της Νευροχειρουργικής κλινικής έχει προστεθεί πρόσφατα ιδιόκτητο σύστημα τελευταίας γενιάς  διεγχειρητικής νευροπλοήγησης σπονδυλικής στήλης το οποίο επιτρέπει την καλύτερη απεικόνιση των ανατομικών δομών απο τον χειρουργό κατά την ώρα της επέμβασης, ελαχιστοποιώντας τις επιπλοκές. ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταίας γενιάς σύστημα Νευροπλoήγησης εγκεφάλου

Παράλληλα η κλινική έχει προμηθευτεί με τελευταίας γενιάς σύστημα νευροπλοήγησης εγκεφάλου το οποίο προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και ακρίβεια σε επέμβάσεις εγκεφάλου όπως αφαίρεση καλοήθων (μηνιγγιώματα) ή κακόηθων (μεταστάσεις, γλοιώματα) όγκων εγκεφάλου. Τα συστήματα αυτά έχουν τη δυνατότα εφαρμογής αληθών ρομποτικών τεχνικών.

Ενδοσκοπική Διαχείριση Χρόνιου Πόνου

Επιπλέον στην Νευροχειρουργική κλινική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή ενδοσκοπικών προσπελάσεων οι οποίες ήδη χρησιμοποιούνται για κρανιακές επεμβάσεις στο κέντρο μας.

Συγκεκριμένα σε περιπτώσεις ανθεκτικής οσφυαλγίας και ισχιαλγίας  οι οποίες ταλαιπωρούν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, εφαρμόζονται πρωτοποριακές ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές ενδοσκοπικού ηλεκτροκαυτηριασμού με ραδιοσυχνότητες. Οι ενδοσκοπικές προσπελάσεις έχουν επίσης την δυνατότητα επέκτασης σε επεμβάσεις μικροδισκεκτομής.

Νευροχειρουργική Κλινική ΓΝ Λευκωσίας

Η Νευροχειρουγική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αποτελεί το πιο αξιόπιστο κέντρο αναφοράς στον τόπο,  όπου οι ασθενείς λαμβάνουν ειλικρινείς ιατρικές λύσεις βασισμένες σε βέλτιστες σύγχρονες εξελίξεις. Προσκαλούμε τον κόσμο να επισκευτεί τα ιατρεία μας σε Λευκωσία, Λεμεσο, Λάρνακα και Παφο. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ομάδα Χειρουργικής Βάσης Κρανίου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











529