Απόψεις για τις εξελίξεις αντάλλαξαν μέλη της ΣΕΕ με Ομάδα COVID-19 του ΟΚΥπΥ


Σήμερα στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται πέραν των 200 ασθενών με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 39 σε συνθήκες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και 36 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Απόψεις για την εξέλιξη της πανδημίας αντάλλαξαν μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ) με Επιχειρησιακή Ομάδα Διαχείρισης COVID-19 του ΟΚΥπΥ σε τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε χθες Δευτέρα, η Επιχειρησιακή Ομάδα Διαχείρισης COVID-19 του ΟΚΥπΥ στην οποία συμμετείχαν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, τα μέλη της ΣΕΕ ενημερώθηκαν για την υφιστάμενη κατάσταση στα νοσηλευτήρια του οργανισμού σε σχέση με τις νοσηλείες ασθενών με COVID, ενώ τονίστηκε πως ο Οργανισμός αξιολογεί σε καθημερινή βάση τα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται και αναλόγως αυτών υλοποιεί και αναπροσαρμόζει Ειδικό Σχέδιο δράσης.

Οι δύο ομάδες, συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επικοινωνία  για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σήμερα στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται πέραν των 200 ασθενών με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 39 σε συνθήκες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και 36 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ταυτόχρονα νοσηλεύονται 6 post COVID ασθενείς και 14 μη COVID ασθενείς. Ποσοστό πέραν του 80% των νοσηλευόμενων είναι χωρίς ιστορικό εμβολιασμού.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











696