Oι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ χαιρετίζουν την απόφαση της ΠΑΣΥΝΟ και ευχαριστούν τα μέλη τους


Οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ ( Κλάδοι Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας) χαιρετίζουν την απόφαση της ΠΑΣΥΝΟ να τερματίσει την απεργία, η οποία όπως αναφέρουν, έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην Δημόσια Υγεία και στους ασθενείς.
Σε ανακοίνωση η ΠΑΣΥΔΥ εκφράζει ευχαριστίες προς τα μέλη της γιατί αυτές τις δύσκολες μέρες "έχουν καταπονηθεί, επιφορτιζόμενοι όλο το βάρος της ευθύνης και της φροντίδας των νοσηλευομένων, αφού συνέχισαν άοκνα να εργάζονται επωμιζόμενοι τον μεγάλο φόρτο εργασίας, με σωματικό, ψυχικό και ηθικό κόστος, λειτουργώντας ως πραγματικοί αγωνιστές προσφοράς".
Σε ό,τι αφορά την συμφωνία ΠΑΣΥΝΟ - Κυβέρνησης η ΠΑΣΥΔΥ εκτιμά ότι μέσα από αυτήν "επιβεβαιώνεται η συνεννόηση -συμφωνία η οποία είχε ήδη γίνει από τον περασμένο μήνα μεταξύ της ΠΑΣΥΔΥ και του Διευθυντή του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, που προνοούσε την κατάρτιση ειδικού -εξειδικευμένου εργαλείου για την Αξιολόγηση των Νοσηλευτών".
Στην ανακοίνωση η ΠΑΣΥΔΥ διαβεβαιώνει ότι τα ΔΣ των δύο κλάδων της "θα συνεχίσουν να πιέζουν για υλοποίηση της ενυπόγραφης συμφωνίας που έγινε μεταξύ της ΠΑΣΥΔΥ και του Υπουργού Οικονομικών στις 8 Φεβρουαρίου 2016".
"Άμεση προτεραιότητα είναι η έγκριση του νομοσχεδίου που αφορά τους έκτακτους πριν το κλείσιμο της παρούσας Βουλής καθώς και η ολοκλήρωση της συζήτησης για τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν στην ΜΕΠ", αναφέρεται στην ανακοίνωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











349