ΟΑΥ: Προσπάθεια όπως η ιστοσελίδα του ΓεΣΥ επανέλθει σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό


Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας επιθυμεί όπως ενημερώσει το κοινό σε σχέση με την εγγραφή των δικαιούχων στο ΓεΣΥ η οποία ξεκίνησε σήμερα, ότι το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ αντιμετωπίζεται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια όπως η ιστοσελίδα επανέλθει σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

Εναλλακτικά και μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, η εγγραφή των δικαιούχων στο ΓεΣΥ και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού μπορεί να γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://portal.gesy.org.cy.

Δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης:

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό πρόσβασης, συνδεθείτε με τον σύνδεσμο https://portal.gesy.org.cy και στη συνέχεια πατήστε στο κάτω σημείο της οθόνης σας όπου αναγράφεται: «Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε εδώ» και ακολουθήστε τις οδηγίες για δημιουργία λογαριασμού.

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό πρόσβασης, τότε μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας ως δικαιούχος και με την υποβολή αιτήματος εγγραφής σε κατάλογο προσωπικού ιατρού όπως περιγράφεται πιο κάτω.

Εγγραφή ως δικαιούχος και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού:

Εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό πρόσβασης, θα συνδεθείτε ξανά με τον σύνδεσμο https://portal.gesy.org.cy, θα βάλετε τα στοιχεία λογαριασμού σας και θα πατήσετε το κουμπί «Είσοδος/Login». Ακολουθείστε μετέπειτα τις οδηγίες στην οθόνη για να εγγραφείτε ως δικαιούχος και αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία προχωρήστε με την υποβολή αιτήματος εγγραφής σε κατάλογο προσωπικού ιατρού.

Οι παροχείς υπηρεσιών φροντίδας υγείας μπορούν να συνδεθούν στην αντίστοιχη Πύλη Παροχέων μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://providers.gesy.org.cy

ΟΑΥ

24 Απριλίου 2019




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











514