Ο Υπ. Υγείας άναψε πράσινο για την κατασκευή Κέντρου Υγείας στην Κολώνη


Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου με τον Υπουργό
Η πρόθεση του Δήμου Γεροσκήπου να μεταφέρει την κατασκευή του Κέντρου Υγείας σε τεμάχιο που θα του παραχωρηθεί ως δωρεά από τον συνδημότη Χριστόφορο Νεοφύτου Χατζηλαμπρή ήταν το κύριο θέμα συζήτησης του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού συμβουλίου Γεροσκήπου με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση.
Όπως αναφέρεται, ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε τη συγκατάθεσή του στην αλλαγή χωροθέτησης του Κέντρου Υγείας και ανέφερε τη διαδικασία η οποία θα πρέπει να ακολουθηθεί, έτσι ώστε το συντομότερο να αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες για την ανέγερση του Κέντρου Υγείας.
Τέλος, προστίθεται στην ανακοίνωση, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την παραχώρηση του τεμαχίου του κ. Χριστόφορου Χατζηλαμπρή, έκτασης 12500τ.μ. περίπου, στον Δήμο Γεροσκήπου.
Τόσον ο Δήμαρχος Γεροσκήπου όσο και ο Υπουργός Υγείας συνεχάρησαν τον κ. Χατζηλαμπρή για το ευεργέτημά του και ευχήθηκαν την πράξη γενναιοδωρίας του να τη μιμηθούν κι άλλοι.
Το τεμάχιο στο οποίο θα ανεγερθεί το Κέντρο Υγείας βρίσκεται στην Κολώνη, σε εξαιρετική θέση από πλευράς κυκλοφοριακών δεδομένων, έτσι ώστε να καθίσταται εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους του Δήμου Γεροσκήπου και της Ανατολικής Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











486