Ο Νίκος Πολύζος επισκέφθηκε όλες τις περιφέρειες και όλα τα νοσοκομεία και άλλες μονάδες υγείας


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Ε Γ. Δ. του ΟΚΥπΥ κ. Νίκος Πολύζος τη βδομάδα αυτή επισκέφθηκε όλες τις περιφέρειες και όλα τα νοσοκομεία και άλλες μονάδες υγείας. Δόθηκαν κατευθύνσεις σε όλους τους διευθυντές για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο.

Εκδόθηκε εγκύκλιος διαδικασία για καλύτερη λειτουργία των ΤΑΕΠ και των ασθενοφόρων. Εξετάσθηκε με τους υπευθύνους (και πολίτες) η ραγδαία βελτίωση υποδοχής εξωτερικών ασθενών, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα. Παραλήφθηκαν επιπλέον κλίνες για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών ασθενών. Ο κ. Πολύζος είχε συνεργασία για το νέο κτίριο της Λάρνακας. Συνεδρίασε με όλα τα επιστημονικά συμβούλια για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των ιατρικών και άλλων υπηρεσιών. Τέλος, παρέδωσε στις συντεχνίες πρόταση για ενιαίο πλαίσιο νέας οργάνωσης νοσοκομειακών και άλλων υπηρεσιών του ΟΚΥπΥ.

Έπονται όλες οι προσλήψεις και σωστές τοποθετήσεις. Κάθε μήνα αξιολογούνται λειτουργικά και οικονομικά όλες οι μονάδες. Η αυτονόμηση των νοσοκομείων κι η ένταξη εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών στο σύστημα ΟΑΥ προχωρούν γοργά.

Ανεφερε ο κ. Πολύζος «Γίνεται ουσιαστικη δουλειά σε όλα τα επίπεδα, και είμαι ευχαριστημένος με την προοδο που επιτελείται. Καθημερινά βλέπουμε να συμπληρώνονται τα κενά και να καλύπτονται οι ανάγκες. Είμαστε εντός των χονοδιαγραμμάτων και υπάρχει ουσιαστική συνεισφορά όλων σε όλα τα επίπεδα»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











392