Ο Δρ. Σωτήρης Κούμας νέος πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών


Ο Δρ. Σωτήρης Κούμας εξελέγη όπως αναμενόταν νέος πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών(ΠΑΣΥΚΙ), προς επιβεβαίωση πρόσφατου σχετικού δημοσιεύματος του Ygeia-News. Νέος εκπρόσωπος Τύπου, ανέλαβε ο Δρ. Πέτρος Κατσιολούδης. Η ανάδειξή τους έγινε στο πλαίσιο συνεδρίας του Δ.Σ., που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών: «Το Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. τηρώντας τους κανονισμούς και τις διαδικασίες του καταστατικού, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση για να προχωρήσει στην πλήρωση των πρόσφατων έξι κενωθείσων θέσεων. Οι αναφερόμενες θέσεις προέκυψαν κατόπιν παραίτησης έξι μελών της για προσωπικούς λόγους.

Η πλήρωση των πέντε κενωθείσων θέσεων υλοποιήθηκε με τη διαδικασία πλήρωσης μέσω της επιλογής του πρώτου επιλαχόντα της εκλογικής διαδικασίας της 10ης Ιουνίου 2013. Για την πλήρωση της θέσεως του Προέδρου Τοπικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ προκηρύχτηκαν εκλογές. Στην εν λόγω εκλογική διαδικασία υποβλήθηκε μόνο μία υποψηφιότητα με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκλογές και κατά συνέπεια ανακηρύχτηκε ως νέος Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής, η μοναδική υποψήφια της εκλογικής διαδικασίας.

Τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. είναι τα ακόλουθα:

*Δρ. Δάφνης Αριστοδήμου στην θέση Διευθυντή Τμήματος (Α16),

*Δρ. Πανίκος Όξινος στη θέση Ιατρικού Λειτουργού Ψυχιατρικής,

*Δρ. Φραγκίσκος Φραγκόπουλος στη θέση Ιατρικού Λειτουργού 1ης Τάξης (Α11),

*Δρ. Χρίστος Παναγιώτου στην θέση Ιατρικού Λειτουργού Γενικής Ιατρικής,

*Δρ. Πανίκος Καρανικόλας στην θέση Πρόεδρου Τοπικής Επιτροπής Γενικού Νοσοκομείου Ελεύθερης Αμμοχώστου,

*Δρ. Στέλλα Νικολάου στην θέση Προέδρου Τοπικής Επιτροπής Νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ.

Οι κενωθείσες θέσεις των παραιτηθέντων του Προέδρου του Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. και του Εκπρόσωπου Τύπου Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. πληρώθηκαν με την διαδικασία εκλογής του Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι.. Από την εν λόγω εκλογική διαδικασία ψηφίστηκαν και εκλέγηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. ως νέος πρόεδρος του Δ.Σ της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι., ο Δρ. Σωτήρης Κούμας, και ως νέος Εκπρόσωπος Τύπου, ο Δρ. Πέτρος Κατσιολούδης».

Διαβάστε εδώ: Ο Δρ. Σωτήρης Κούμας για νέος πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











397