Νοσηλευτική Ημερίδα του Πυρήνα Καρδιολογικής Νοσηλευτικής


ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ*

Στο πλαίσιο του «13ου Κοινού Κύπρο-Ελλαδικού Καρδιολογικού Συνεδρίου», που διοργανώνεται από την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Νοσηλευτική Ημερίδα του Πυρήνα Καρδιολογικής Νοσηλευτικής, στις 13 Απριλίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.

Η Ημερίδα, που απευθύνεται σε νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας, αποσκοπεί στην ενίσχυση και επικαιροποίηση των γνώσεων των νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας, ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στην Καρδιολογική Νοσηλευτική. Η εκπαιδευτική δραστηριότητα επικεντρώνεται στο εξειδικευμένο πεδίο της φροντίδας των καρδιολογικών ασθενών, όπου η έκβασή τους και η ποιότητα ζωής τους, παρά την πρόοδο στη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, συνεχίζει να σχετίζεται με βαριά συννοσηρότητα, καθώς και θνητότητα.

Η θεματολογία περιλαμβάνει αφενός την παρουσίαση ερευνητικών μελετών / προγραμμάτων υπό εκπόνηση, που πραγματεύονται τη βελτιστοποίηση της φροντίδας, της έκβασης και της ποιότητας ζωής των καρδιολογικών ασθενών. Αφετέρου, κατά τη διάρκεια της συναφούς νοσηλευτικής συνόδου, θα ανακοινωθούν αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων που έχουν ολοκληρωθεί και αφορούν σε καρδιολογικούς ασθενείς.

Εκ του παραλλήλου, θα εκπονηθεί σεμιναριακού τύπου παρουσίαση κλινικού περιστατικού ασθενή με οξεία καρδιακή ανεπάρκεια από διεπιστημονική ομάδα κλινικών και ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων. Θα συζητηθούν, με ενεργό συμμετοχή των συνέδρων, η διαχείριση της οξείας φάσης, με δεδομένα που εκτυλίσσονται σε πραγματικό χώρο και χρόνο ως τροφή για σκέψη και προβληματισμό, προς βελτίωση των πρακτικών και της κλινικής οξυδέρκειας. Επιπρόσθετα, θα αποδοθεί η δέουσα έμφαση στα απορρέοντα ζητήματά της, που εκτείνονται σε όλα τα περιβάλλοντα φροντίδας και εστιάζουν στη σπουδαιότητα των συντονισμένων συλλογικών ενεργειών, καθώς και σε μέτρα πρόληψης ή ελαχιστοποίησης επανασυμβαμάτων και επανεισαγωγών.

Η Ημερίδα έχει διαπιστευθεί με 4 Διεθνείς Μονάδες Συνεχούς Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑΣΥΝΜ. Προεγγραφές εκπονούνται μέσω του εντύπου εγγραφής https://cycardio.files.wordpress.com/…/registration-form.pdf. Εναλλακτικά, οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά https://www.eiseverywhere.com/ereg/index.php?eventid=400351&. Προκειμένου να επιτευχθεί ο βέλτιστος προγραμματισμός και οργάνωση, καταληκτική ημερομηνία προεγγραφών έχει οριστεί η 2η Απριλίου 2019.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται Γραμματεία του Συνεδρίου: Top Kinisis Conferences & Events, Tηλ.: +357 22713780, Φαξ. +357 22869744, e-mail: synedrio@topkinisis.com.

* Πρόεδρος Πυρήνα Καρδιολογικής Νοσηλευτικής – Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











688