Τομέας Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών: Επιτυχής ολοκλήρωση της Επιθεώρησης Επιτήρησης Β


Για την εφαρμογή συστήματος ποιότητας βάση του προτύπου CYSENISO 9001:2015

Ο Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, ολοκλήρωσε με επιτυχία, την Επιθεώρηση Επιτήρησης Β, σε σχέση με την εφαρμογή συστήματος ποιότητας βάση του προτύπου CYS EN ISO 9001:2015. Η επιθεώρηση διεξήχθη στις 26 Αυγούστου 2022 από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης. Σύμβουλος του Τομέα Εκπαίδευσης, ήταν η εταιρεία ManSystems Business Consultants. Το σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει ο Τομέας Εκπαίδευσης αφορά στο σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σχετιζόμενων με θέματα υγείας για επαγγελματίες υγείας και άλλες επαγγελματικές ομάδες.

Κατά την επιθεώρηση, ελέγχθηκαν  το πλαίσιο λειτουργίας του οργανισμού, οι ανάγκες και προσδοκίες των ενδιαφερομένων μερών, η πολιτική ποιότητας, το εγχειρίδιο διαδικασιών και οι απειλές και ευκαιρίες. Έγινε επίσης, επιτόπου αξιολόγηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, των μέσων εκπαίδευσης και των αρχείων εκπαίδευσης. Aξιολογήθηκαν τα αρχεία εκπαίδευσης, τα αρχεία συνεργατών / εκπαιδευτών, η διοικητική ανασκόπηση, η εσωτερική επιθεώρηση και τα μνημόνια συνεργασίας. Η επιτυχής ολοκλήρωση της πιο πάνω επιθεώρησης τεκμηριώνει τις υψηλού επιπέδου διαδικασίες που ακολουθεί ο Τομέας Εκπαίδευσης στο σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σχετιζόμενων με την υγεία.




Comments (1)

  1. Σπύρος Ραγιας:
    Sep 08, 2022 at 05:37 PM

    Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την επιτυχή διατήρηση της πιστοποίησης ISO 9001. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την δέσμευση τόσο του προσωπικού όσο και της Διεύθυνσης.







This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











4777