Αναβάθμιση λογισμικού Πύλης Εμβολιασμού για διευθέτηση ραντεβού χορήγησης εμβολίων covid 19


Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες αναβάθμισης της Πύλης Εμβολιασμού, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολουθώντας έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η διευθέτηση ραντεβού για το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson μπορεί να διευθετηθεί με την πάροδο δύο μηνών από την πρώτη δόση.

Παράλληλα, πλέον μπορεί να διευθετηθεί ραντεβού για χορήγηση 3ης/ενισχυτικής δόσης διδοσικού εμβολίου mRNA με διαφορετικό εμβόλιο από εκείνο του αρχικού εμβολιαστικού σχήματος όσον αφορά στα εμβόλια Moderna ή Pfizer/BioNTech ή δεύτερης/ενισχυτικής δόσης για την περίπτωση του μονοδοσικού Johnson & Johnson.

Επιπρόσθετα, από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 11μ.μ., η ενισχυτική δόση θα μπορεί να διευθετηθεί μετά από πάροδο πέντε μηνών από την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, βάσει των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται επίσης πως σε περίπτωση μη προσέλευσης σε ραντεβού για εμβολιασμό, το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα και θα μπορεί να γίνει διευθέτηση εκ νέου για ορισμό νέας ημερομηνίας.

--------------------

Υπουργείο Υγείας

7 Φεβρουαρίου 2022
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
4781