Ν. Νουρής: Χαιρετίζουμε την ενέργεια του Υπ. Υγείας για λύση στο πρόβλημα της λίστας αναμονής MRΙ


Την ενέργεια του Υπουργείου Υγείας να δώσει λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα της δημόσιας υγείας, αυτό της λίστας αναμονής για MRI, χαιρετίζει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής.

Σε γραπτή δήλωσή του, έπειτα από συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας Δρ. Γιαννάκη Κυαμίδη, ο Νίκος Νουρής επισημαίνει πως «θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξή μας στις συνεχείς προσπάθειες της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου, η οποία παρά τον αυξανόμενο αριθμό περιστατικών, βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Μια τέτοια ανάλογη πρωτοβουλία, είναι και η σύναψη συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Υγείας και ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων που από χθες(σ.σ. τη Δευτέρα) τέθηκε σε εφαρμογή, για την διενέργεια των δώδεκα και πλέον χιλιάδων (12,000) μαγνητικών εξετάσεων (MRI) που καθυστερούσαν σε κέντρα του ιδιωτικού τομέα.

Χαιρετίζουμε αυτή την ενέργεια του Υπουργείου Υγείας που δίνει λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα το οποίο ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετωπίστηκε με την ίδια αποτελεσματικότητα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











383