Μπουγέλωμα για τον Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου(ΙΝΓΚ) πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή το δικό του ομαδικό μπουγέλωμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου, το προσωπικό του ΙΝΓΚ μαζί με ασθενείς και εθελοντές μπουγέλωσαν τον Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού, αφού προηγουμένως όλοι οι συμμετέχοντες είχαν προβεί σε μια τηλεφωνική εισφορά μέσω μηνύματος sms. Ο κ. Φυλακτού ευχαρίστησε τον κόσμο για την συνεισφορά του στο TELETHON και ανέφερε ότι οι εισφορές μέχρι σήμερα ανέρχονται περίπου σε 15000 ευρώ, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξυπηρετώντας τους ασθενείς που πάσχουν από το ALS.

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, ανέφερε, προσφέρει υπηρεσίες σε ασθενείς με ALS όπως και σε ασθενείς με διάφορες άλλες παθήσεις. «Οι δικές σας εισφορές στο TELETHON, που γίνονται με αφορμή το Ice Bucket Challenge Cyprus και μέσω άλλων δραστηριοτήτων, βοηθούν τη χρηματοδότηση της έρευνας γύρω από όλες τις παθήσεις με τις οποίες ασχολείται το Ινστιτούτο. Σκοπός μας είναι η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας», είπε.

Τέλος, ο κ. Φυλακτού προσκάλεσε και προκάλεσε όσους δεν έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής, να το πράξουν με το δικό τους τρόπο και ο καθένας να κάνει τη δική του εισφορά, ώστε να συνεχιστεί για όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα αυτή η πράξη αλληλεγγύης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











346