Μνημόνιο Συνεργασίας ΠΑΣΥΚΑΦ και Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας


Τη σύναψη συμφωνίας επισημοποιήσαν στις 5 Ιουνίου 2019 με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας.

Σκοπός του μνημονίου είναι η στρατηγική σύμπραξη των δύο Συνδέσμων για αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αφορούν στην πρόληψη, στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Κύπρο.

Το πλαίσιο συνεργασίας ΠΑΣΥΚΑΦ και Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας επικεντρώνεται στην αξιοποίηση πόρων και στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων στους τομείς της Διαφώτισης, της Διάγνωσης, της Θεραπείας, της Ανακουφιστικής και Υποστηρικτικής Φροντίδας, της Ψυχοκοινωνική Στήριξης, της Αποκατάστασης και Επανένταξης, καθώς και στον τομέα των Δικαιωμάτων των Ασθενών και των Οικογενειών τους.

Τη συμφωνία συνυπόγραψαν εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, η Πρόεδρός του Δρ. Άννα Αχιλλεούδη και εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας η Πρόεδρός του κ. Χριστιάνα Ευθυμίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν στην εν λόγω συμφωνία συνεργασίας θα δοθούν σε κοινή διάσκεψη τύπου που θα πραγματοποιήσουν οι Σύνδεσμοι στο εγγύς μέλλον.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











364