Μήνυμα του Φ. Πατσαλή στο Facebook για δέσμευση των διευθυντών του Υπουργείου Υγείας


Το δικό του μήνυμα σε σχέση με τις επερχόμενες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας και το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι «αξιωματικοί» του Υπουργείου Υγείας στέλνει ο αρμόδιος Υπουργός Φίλιππος Πατσαλής με τοποθέτησή του, το βράδυ της Δευτέρας, στο Facebook.

Ο κ. Πατσαλής, ανάρτησε την «οικογενειακή» φωτογραφία από το διήμερο εργαστήριο στρατηγικού σχεδιασμού που πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Αυγούστου, με τη συμμετοχή του ιδίου, όλων των διευθυντών των δημόσιων νοσοκομείων και όλων των Διευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας, κατά το οποίο αναλύθηκε σε βάθος και καταγράφηκε η νέα στρατηγική του Υπουργείου Υγείας. Η στρατηγική αυτή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη έπειτα από την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, επανακαθορίζει τις αξίες του Υπουργείου Υγείας, την αποστολή του, τις στρατηγικές επιδιώξεις και τους στρατηγικούς του στόχους, καθώς επίσης και τις δράσεις του, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο για τους πολίτες της χώρας μας.

«Δέσμευση διευθυντών Υπουργείου Υγείας για βελτίωση της δημόσιας υγείας», έγραψε στο Facebook ο Φίλιππος Πατσαλής, συνοδεύοντας τη σχετική φωτογραφία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











310