Μάρω Κοντού: Δεν θεωρήθηκε ότι υπάρχουν εκ μέρους του Υπ. Υγείας συγκεκριμένες θέσεις


«Δεν θεωρήθηκε ότι υπάρχουν εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας συγκεκριμένες θέσεις για να μας απαντήσει στα σημεία που θέσαμε, αλλά μας παρέπεμψε σε βάθος χρόνου. Εμείς θέλαμε λύση επί των θεμάτων».

Αυτή υπήρξε η αιτιολόγηση της προέδρου της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών(ΠΑΣΥΚΙ), σε ό,τι αφορά την απόφαση που έλαβε το απόγευμα της Κυριακής η έκτακτη γενική συνέλευση της συντεχνίας για πραγματοποίηση δίωρης στάσης εργασίας από μέρους των κυβερνητικών γιατρών τη Δευτέρα το πρωί.

Η κ. Κοντού, ανέφερε «πως η γενική συνέλευση έχει αποφασίσει ότι θα προχωρήσουμε σε στάση εργασίας διότι δεν θεωρήθηκε ότι υπάρχουν εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας συγκεκριμένες θέσεις για να μας απαντήσει στα σημεία που θέσαμε, αλλά μας παρέπεμψε σε βάθος χρόνου. Εμείς θέλαμε λύση επί των θεμάτων». «Πρώτα», σημείωσε, «θέλουμε να μας δώσουν τα νομοσχέδια που αφορούν το μέλλον των εργασιακών μας σχέσεων, το μέλλον της συνέχισης της εργασίας μας και διατήρησης των νοσηλευτηρίων και τον τρόπο που θα προσφέρουμε την υγεία στον λαό μας».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
253