Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού σε επιβάτη πτήσης από Βρετανία


Σε συναγερμό τέθηκαν γύρω στις 7 απόψε οι αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας ύστερα από πληροφορία ότι σε πτήση που έφτασε από τη Βρετανία στο αεροδρόμιο Λάρνακας, υπήρχε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, πρόκειται για πτήση charter από το αεροδρόμιο Gatwick της Βρετανίας, που μετέφερε 148 περίπου επιβάτες και πέντε άτομα πλήρωμα και προσγειώθηκε λίγο πριν τις 7 μμ στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους επιβάτες, ηλικίας 28 ετών, Ελληνοκύπριος, ο οποίος περιφερόταν μάλιστα στο αεροσκάφος, παρουσίασε ψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ιατρείο του αεροδρομίου Λάρνακας και από εκεί θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για διερεύνηση.

Οι επιβάτες και το υπόλοιπο πλήρωμα μεταφέρθηκαν στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας, όπου μεταβαίνει εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Με την αποβίβαση των επιβατών και του πληρώματος από το αεροσκάφος, μετέβησαν ειδικοί προκειμένου να γίνει απολύμανση όπως προνοούν οι κανόνες.

ΠΗΓΗ -ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











751