Σύλληψη 36χρονου για επίθεση εναντίον αστυνομικού και οδηγού ασθενοφόρου


ΚΥΠΕ - Ανδρας 36 χρόνων συνελήφθη από την Αστυνομία για επίθεση εναντίον αστυνομικού και οδηγού ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.25 χθες το απόγευμα, ενώ 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, έχοντας ως συνεπιβάτη 35χρονη, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την Κόσιη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η κοπέλα έπεσε από τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να συρθεί στην άσφαλτο.
Μόλις ο 36χρονος αντιλήφθηκε την πτώση της κοπέλας σταμάτησε τη μοτοσικλέτα και επέστρεψε για να τη βοηθήσει.        
Την ίδια ώρα περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν λίγο παρακάτω για τροχονομικούς ελέγχους, κινήθηκε προς το σημείο όπου βρισκόταν η κοπέλα για βοήθεια.
Μόλις το περιπολικό έφθασε στη σκηνή, ο 36χρονος φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς ενώ με τα χέρια του κτύπησε το καπό του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές.
Ο 36χρονος επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού κτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι.
Στη σκηνή έφτασε λίγα λεπτά αργότερα ασθενοφόρο για να παραλάβει την 35χρονη, ωστόσο μόλις ο 36χρονος αντιλήφθηκε τον οδηγό του ασθενοφόρου, κινήθηκε προς το μέρος του και με το προστατευτικό κράνος, τον κτύπησε στο αριστερό μάγουλο και μετά με γροθιά στο κεφάλι.
Το ασθενοφόρο παρέλαβε την κοπέλα και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει εγκαύματα λόγω τριβής στην άσφαλτο.
Ο αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση από τον 36χρονο φέρει ερυθρότητα στο λαιμό, εκδορές στο χέρι και πόνο στα πλευρά ενώ ο οδηγός του ασθενοφόρου, φέρει κακώσεις κεφαλής και αυχένα.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τόσο ο 36χρονος όσο και η 35χρονη έφεραν προστατευτικά κράνη.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1514