Νεαρός κρατείται σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Λεμεσού ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού


ΚΥΠΕ- Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού διερευνάται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, κρατούμενο στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, ο οποίος χθες παρουσίασε πυρετό και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικά Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου θεωρήθηκε υψηλού κινδύνου περιστατικό.

Ακολούθως, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περαιτέρω εξετάσεις, όπου κρατείται σε απομόνωση.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Υγείας, ο νεαρός κρατούμενος αρχικά ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν αισθανόταν καλά, ενώ χθες παρουσίασε πυρετό. Επίσης, ανέφερε ότι πριν από τη σύλληψή του είχε ταξιδέψει στην Πάτρα.

Εξάλλου, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, χθες βράδυ έκλεισε ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας, όπου κρατείτο ο νεαρός άνδρας, για απολύμανση, ενώ την ίδια ώρα, τα μέλη της Αστυνομίας που ήρθαν σε επαφή με τον κρατούμενο έχουν συστάσεις όπως παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου ετοιμαστούν τα αποτελέσματα που στάλθηκαν για εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας άνοιξε σήμερα, αφού ολοκληρώθηκε η απολύμανσή του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νεαρού άνδρα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κρατούμενος είχε έρθει σε επαφή με αστυνομικούς στον Σταθμό Ομορφίτας, του ΤΑΕ, αλλά και με άτομα στο δικαστήριο.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


650