Η ΑXEΠΑ δωρίζει στην Πάφο θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών


Ποσό πέραν των €20.000 μαζεύτηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΑXEΠΑ Πάφου − Τμήμα CY 006 «Φάνος Πιτυρής» τις 3/3/23 στο ξενοδοχείο Cap. St. Georges Hotel & Resort στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΑXEΠΑ Πάφου κ. Μάκη Τσιάτσιο ο στόχος αγοράς θερμοκοιτίδας μεταφοράς νεογνών για την Επαρχία Πάφου επιτεύχθηκε και ο ίδιος ευχαρίστησε τους 150 περίπου παρευρισκομένους καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές για τη σημαντική τους στήριξη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μονόλεπτη σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος των Τεμπών.

Ο Κυβερνήτης της ΑXEΠΑ Κύπρου κ. Γεώργιος Καλλένος συνεχάρη όλους για την επιτυχία του στόχου επισημαίνοντας ότι η άμεση τοποθέτηση σε θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών αποτελεί βασικό όπλο στην καταπολέμηση της νεογνικής προωρότητας, τονίζοντας ότι ρόλος της ΑXEΠΑ  είναι να στηρίζει τέτοιες δράσεις για το καλό του τόπου και των συνανθρώπων  μας. Ακολούθησε ανάδειξη του Ύπατου Γραμματέα της ΑXEΠΑ κ. Σάββα Τσίβικου ως Επίτιμου Μέλους της Αχέπα Πάφου. Ο κ. Τσίβικος δήλωσε συγκινημένος που βρέθηκε στην πόλη καταγωγής και σημειώνοντας ότι η ΑXEΠΑ είναι μια από τις μεγαλύτερες και ανεξάρτητες οργανώσεις παγκόσμια με όραμα τη φιλανθρωπία και την προώθηση του δίκαιου αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού και θα συνεχίσει, όπως είπε, κάθε αγώνα δίπλα στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία εντός και εκτός Κύπρου.

Έγινε επίσης απονομή πιστοποιητικών των νέων μελών της ΑXEΠΑ Πάφου. Στη συνέχεια παρατέθηκε Cocktail Reception υπό τις μελωδίες της Moonriver Swing & Jazz band. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού. Μέγας Χορηγός ήταν ο Όμιλος Εταιρειών Korantina Homes. 

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
185