H Αστυνομία αναζητεί εργαζόμενο στο ΓΝ Πάφου που ήλθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού


Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Πάφου, που είχε έρθει σε επαφή με τον Βρετανό, που εντοπίσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, εξαφανίστηκε από το Σάββατο από την οικία του  και αναζητείται από την Αστυνομία. Πρόκειται για τον Μάριο Κογιώνη, του οποίου οι οικείοι δήλωσαν την εξαφάνιση του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως ο 34χρονος, που εργάζεται στο ΓΝ Πάφου, ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, τον 65χρονο από τη Βρετανία, και αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση προκειμένου να διαφανεί εάν είναι θετικός στο κορωνοϊό και ακολούθως εξαφανίστηκε. 
Ο  Κογιώνης περιγράφεται ως ύψους 1,75 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά. Αυτός διακινείται με το αυτοκίνητο του, μάρκας TOYOTA COROLLA, χρώματος ασημί, με αριθμούς εγγραφής ΚΚΡ830.

Η Αστυνομία, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΚΥΠΕ - 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1226