Επεισοδιακή συλληψη 3 ατόμων για το επεισόδιο στο ΤΑΕΠ του ΓN Λεμεσού


Στη σύλληψη τριών προσώπων, 25,26 και 32 χρόνων προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στο ΓΝ Λεμεσού και που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση αστυνομικός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετέβη στον χώρο των Πρώτων Βοηθειών για να επιληφθεί συγκεκριμένου επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, κάποια πρόσωπα φώναζαν, με αποτέλεσμα  αστυνομικός να τους ζητήσει να απομακρυνθούν, ενώ κατά την αποχώρηση τους, ένα πρόσωπο που εισήλθε σε όχημα, άρχισε να βρίζει το μέλος της Αστυνομίας, όσο και τον επί καθήκοντι ιατρό.

Το μέλος της Αστυνομίας προσπάθησε να ακινητοποιήσει το πρόσωπο αυτό, ενώ την ίδια ώρα ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, διανύοντας μια απόσταση 90 περίπου μέτρων με ανοικτή πόρτα, καθώς ο αστυνομικός βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο αστυνομικός δέχθηκε γρονθοκόπημα από ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη, ενώ στη σκηνή κλήθηκαν και άλλα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων.

Εναντίον των τριών διερευνώνται αδικήματα που αφορούν δημόσια εξύβριση, επίθεση εναντίον αστυνομικού, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2062