Δωροεπιταγές 52.000 ευρώ στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λεμεσού


 Από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου (www.steliosfoundation.com.cy) παρέδωσε στο ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, δωροεπιταγές συνολικής αξίας 52.000 ευρώ, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ηρώων της πρώτης γραμμής στη μάχη ενάντια στην πανδημία.

Συγκεκριμένα το Stelios Philanthropic Foundation, πρόσφερε σε 1.300 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο δωροεπιταγές ατομικής αξίας 40 ευρώ, που θα μπορούν να  εξαργυρώσουν στις Υπεραγορές Αλφαμέγα (www.alphamega.com.cy) σε όλη την Κύπρο.

Η παράδοση των δωροεπιταγών, έγινε από τον κύριο Νίκο Μουρκογιάννη – Μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Στέλιος, στον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή  Χρίστο Νικολάου και στην

παρουσία της Νατάσας Κωνσταντινίδου , Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών Αλφαμέγα, οι οποίες καλύπτουν το 10% της αξίας των vouchers.

Υπενθυμίζεται ότι το Stelios Philanthropic Foundation, τον περασμένο Μάϊο πρόσφερε σε 1.000 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες των έξι δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:  www.steliosfoundation.com.cy
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
1413